Förstärkning 2 maj 2018

 

Vi välkomnar vår nya KAM för fiber, Stefan Hultman in i gänget.

Stefan kommer närmast från Telge Energi och har flerårig erfarenhet från branschen.

 

Välkommen Stefan!

 

 

Vi önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi har öppet som vanligt i mellandagarna.

Tidomat och Infralogic har tecknat avtal för distribution av passage- och säkerhetssystem från Tidomat på den svenska marknaden. Kunder i Sverige kommer nu att lättare få tillgång till säkerhetsprodukter utvecklade av Tidomat samt utökad expertkunskap och service från Infralogic AB.
 
-Vi ser mycket positivt på samarbetet med Tidomat. Med lösningar från Tidomat inom produktområdet passage och säkerhet stärker vi Infralogics erbjudande till installatörer inom säkerhetsområdet, säger Magnus Cederäng, affärsområdeschef säkerhet Infralogic AB

- Våra återförsäljare kommer kunna dra stor nytta av att Infralogic även tillhandahåller installationsmaterial och är duktiga på nätverk. Att de dessutom är utbildade på våra produkter gör det hela till ett komplett samarbete, säger Matti Ojanne, återförsäljaransvarig på Tidomat AB.

Om Tidomat

Tidomat grundades 1981 och har sedan dess legat i framkant för utvecklingen av säkerhets- och tidssystem. Tidomat utvecklar all mjuk- och hårdvara själva och kan därför se till att deras produkter alltid är framtidssäkrade.

www.tidomat.se